Delavnice za osebno rast

V majhnih skupinah raziskujemo različne odnosne teme in iščemo načine, kako naše življenje popeljati še na višji nivo. Preko projekcijskih tehnik, vizualizacij, sprostitvenih vaj in pogovora krepimo stik s sabo, s svojimi občutki in telesnimi senzacijami. 

Program je še posebej učinkovit za vse, ki imajo: 

  • nizko samopodobo,

  • občutke manjvrednosti, nesposobnosti,

  • težave pri postavljanju meja,

  • anksiozne in depresivne simptome.

Skozi program, boste okrepili občutek lastne vrednosti, sposobnosti. Razumeli sebe in zakaj se vam v življenju ponavljajo vedno ene in iste neprijetne izkušnje.

Opremili vas bomo z učinkovitimi tehnikami, ki jih z lahkoto vključite v svoje življenje (vzamejo malo časa in nekatere lahko izvajate skoraj kjerkoli in kadarkoli- npr. ob kuhanju kosila).

 

Izbrane teme srečanj:

1. NARIŠI DREVO IN POVEM TI KDO SI: S pomočjo projekcijske tehnike bomo spoznavali, kje se trenutno nahajate v vašem življenju in katere so tiste ovire, ki vam onemogočajo ali ovirajo doseči pomembne cilje.

2. LJUDJE - MOJE OGLEDALO: Preko vaj in pogovora bomo spoznavali, kaj se vam ob ljudeh prebuja in poiskali odgovor zakaj je tako. Zakaj si partnerju ne upam povedati, da sem razočarana? Zakaj ob določenih osebah enostavno zamrznem in se počutim kot otrok? Kam to spada in kaj naj sedaj storim s temi spoznanji?

3. POZITIVNO SOOČANJE S PROBLEMI: Iskali bomo pot iz začaranih krogov ponavljanja vzorcev, za katere že vnaprej veste, da ne prinašajo rezultatov.

4. PERFEKCIONIZEM - NE HVALA: Od perfekcionizma nimamo nobene koristi, vsaj ne dolgoročne. Življenje z njim je naporno, utrujajoče in zmanjšuje našo ustvarjalnost in vitalnost. S pogumom, odločenostjo nekaj spremeniti in pravo tehniko ga lahko utišamo.

5. STIK Z NOTRANJIM OTROKOM: Kreativne tehnike so zabavne in učinkovite. Omogočijo nam stik z otrokom v nas in ko se povežemo z njim ter mu damo kar potrebuje, se naše življenje lahko drastično spremeni na bolje.

6. BLIŽINA V ODNOSU: Spoznavali bomo stranpoti od želene bližine v odnosu in spoznali način, kako do pristnega in globljega stika z drugimi.

7. SLOVO OD PRETEKLOSTI: Utopično bi bilo pričakovati, da bi se v eni uri lahko poslovili od preteklosti, ampak že delček preteklosti, ki ga lahko pustimo za sabo, omogoča večjo svobodo v sedanjosti. Začutiti, prečutiti in spustiti je geslo tokratnega srečanja.

 8. DANES JE NOV DAN: Vsak dan je nova priložnost, da ustvarimo prihodnost, na katero bomo ponosni. Spoznali bomo dve tehniki, za kateri so znanstveniki dokazali, da izboljšujeta kvaliteto življenja.

 

LOKACIJA: Dunajska c. 421, Ljubljana – Črnuče

CENA: 15€/na srečanje

IZVAJALEC: Petra Vršnik, mag. zakonskih in družinskih študijev

 

Več informacij in prijava na: info@upajsi.si